Restaurangkonsult, hjälpa restauranger och liknande verksamheter att ta fram koncept (allt från att sätta helt nya koncept till att experimentera fram nya maträtter) hjälpa framförallt restaurangföretag att förbättra lönsamheten.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 165 | 602 | 3 517 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -122 | -39 | 384 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -122 | -39 | 382 |
Årets resultat (tkr) | -122 | -39 | 302 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 214 | 1 370 | 1 374 |
Antal anställda | 1 | 2 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 165 | 602 | 3 517 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -122 | -39 | 384 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -122 | -39 | 382 |
Årets resultat (tkr) | -122 | -39 | 302 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 97 | 94 | 73 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 117 | 1 275 | 1 302 |
Tillgångar (tkr) | 1 214 | 1 370 | 1 374 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 331 | 554 | 593 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 883 | 815 | 781 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 214 | 1 370 | 1 374 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 2 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 602 | 1 759 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -73.9% | -6.5% | 10.9% |
Soliditet | 27.3% | 40.4% | 43.2% |
Kassalikviditet | 82.6% | 104.7% | 118.2% |
Restaurangkonsult, hjälpa restauranger och liknande verksamheter att ta fram koncept (allt från att sätta helt nya koncept till att experimentera fram nya maträtter) hjälpa framförallt restaurangföretag att förbättra lönsamheten.